Online Geld verdienen is zeker mogelijk! Er zijn letterlijk 100-den manieren te bedenken om online wat extra geld bij te verdienen. De eerste stap die je jezelf moet afvragen is:

Ben je bereid te investeren?

Er zijn veel website’s die beweren dat je online veel geld kan verdienen. Soms wel tot 10.000 euro per maand. En eerlijk is eerlijk, dan kan ook vast wel (ik ben het bewijs), maar je moet wel investeren!! Het komt echt niet zomaar aanwaaien. Je KUNT GEEN 1.000 den euro’s online verdienen met niets te doen (of hooguit een paar kliks te geven).

Tijd of geld investeren?

Investeren hoeft niet altijd geld te zijn! In principe moet je om online wat extra’s te verdienen vooral bereid zijn om tijd te investeren. Tijd om aan een business of plan te werken. Daarnaast zal je merken dat wanneer je eenmaal een plan hebt, het wel handiger is om een startkapitaal(tje) te hebben. Dat hoeven geen duizenden euro’s te zijn, maar dat ligt er ook wel weer aan wat je wilt.

Als je bijvoorbeeld zoals wij graag in de Bitcoin willen investeren, dan geld uiteraard hoe meer kapitaal je hebt, hoe meer je kunt investeren. (gratis geld verdienen kan ook, maar kost je veel tijd).

Zo zijn er meer leuke projecten waar je in kunt investeren. Internet staat vol met kansen. Hier 4 tips:

1. Zoek winstgevende aandelen

online geld verdienen

De aandelen markt is een prachtige markt en daar liggen heel veel kansen. Ook wij zitten hier in en maken gemiddeld 10-15% rendement op onze inleg winst. Goed spreiden en weten hoe je de winstgevende aandelen kan vinden. Wil je hier meer over weten, dan is de online cursus echt een hele goede stap. Download eventueel gratis het ebook 30 winstgevende aandelen in 5 minuten van drs. Harm van wijk (bekend van beleggen.com).

Ook als je al langer in de aandelen zit, is dit een gouden tip!

2. Ga zelf verkopen

verdien geld online

De retail handel is een zeer levendige handel en als je dit handig aanpakt kun je hiermee online duizenden euro’s verdienen. Natuurlijk heb je ook te maken met kosten, je moet immers eerst iets hebben om te verkopen, maar het resultaat kan heel hoog zijn.

Zelf zijn we een groot fan van de Bol masterclass. In deze cursus leer je hoe je via bol.com moet gaa verkopen. Waarom? Simpelweg omdat Bol.com de grootste speler is in Nederland en je een mega groot bereik hebt.

Het is niet de goedkoopste cursus, maar als je serieus wat wilt verdienen, is dit wel een aanrader!

3. Zet je eigen website of sociale kanalen in

Bedrijven zoeken altijd naar nieuwe klanten. Ze kunnen dat op verschillende manieren doen, waarvan adverteren de meest bekende is. Maar bedrijven betalen gewone mensen om nieuwe klanten te krijgen en dat is een hele goede tip. Affiliates noemen we dat. Het komt er op neer dat jij andere mensen naar de site van de adverteerder verwijst. Als die dan iets koopt, krijg jij een klein deel van de winst. Dit kost NIEMAND iets, behalve het bedrijf. Jij brengt gratis mensen aan. Deze mensen kopen het product (voor dezelfde prijs). Het bedrijf is blij en deelt een stukje van zijn omzet met jou.

Wil je hier meer over weten, dan raadt ik de Affiliate Marketing revolutie aan!

4. Koop Bitcoin en laat het staan. Pak 4% rente

Dit is onze eigen tip en deze gebruiken we zelf: Koop bitcoin, zet die op een site die rente geeft en WACHT AF!! Wil je alles weten, zie hier onze strategie: laat bitcoin zijn werk doen. Dit heeft ons inmiddels DUIZENDEN euro’s opgeleverd!

 

Succes en bedenk: Online geld verdienen is zeker mogelijk, maar het gaat niet vanzelf