Elon Musk, de grote man achter het miljarden bedrijf Tesla heeft in januari 2021 voor in totaal 1,5 miljard dollar geïnvesteerd in Bitcoin, zo werd vandaag, 8 februari 2021 bekend gemaakt door de Amerikaanse beurswaakhond SEC.

Tesla investeer 1,5 miljard dollar in Bitcoin

Dat vinden andere investeerders natuurlijk heel erg mooie en daardoor schoot de Bitcoin koers door het plafond tot een “all-time” hight van zo’n 36.000 euro per bitcoin!

Wij roepen al langer dat we pas aan het begin staan en nu meer en meer grotere bedrijven zich gaan bemoeien met bitcoin kan het niet anders dat de prijs omhoog zal gaan! Bedrijven zien bitcoin als een stabiel factor om hun cash “in op te slaan”, zeker nu er een kans op inflatie ontstaat. Waar veel beleggers vroeger nog in goud doken, lijken ze nu over te stappen naar “het nieuwe goud”, oftewel de bitcoin en andere cryto.

Wil je zelf ook extra rendement?

Of het nu een mooi moment is om in bitcoin te stappen kan nieman natuurlijk voorspellen, maar wij denken dat dit het begin is van een mooie rally. En wij hebben een prachtige tip voor je. Want weinig mensen weten dat je ook rente op je bitoin kunt krijgen!

Stel dat je nu 1 bitcoin zou kopen voor 36.000 euro en deze een jaar laat staan. Dat is die bitcoin volgend jaar 1,04 geworden. Als de bitcoin dan ook nog eens stijgt naar misschien wel 50.000 euro, zou je over 1 jaar 52.000 euro hebben.

Een keurig rendement van bijna 70%!

Hoe gaan kan bitcoin stijgen?

Zal Tesla de enige zijn die flink investeert? Zeer waarschijnlijk niet, al is het wel een grote naam en dat zorgt natuurlijk voor een beweging in de bitcoin koers. Er zullen er meer volgen en meer grote bedrijven willen bitcoins bezitten! En aangezien er maar een maximaal aantal bitcoins zijn (er kunnen nooit meer dan 21 miljoen bitcoins worden uitgegeven), zal de prijs uiteindelijk hoger gaan. Hoe hoog, dat is natuurlijk iets wat niemand kan zeggen. Maar een koers van € 100.000 is echt niet ondenkbaar.

Onze tip: Ga naar bitmymoney, investeer ook (wat je kunt missen) en breng dit over naar een gratis freebitcoin account voor die rente. Makkelijker verdient krijg je het niet.

 

Let op!! Wij zijn GEEN adviesbedrijf en beleggen of investeren in crypto kan gevaarlijk zijn. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Laat je goed informeren en beleg alleen met geld wat je zou kunnen missen!

Categorieën: bitcoin koes

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *