3 Strategieën om online geld te verdienen…
Onze 3 strategieën focussen zich op de wereldberoemde digitale munt: de Bitcoin.

Nu zijn er 2 mogelijkheden:

Je leest Bitcoin en je klikt meteen weg van deze site. Zonde, je mist een mooie kans.
Je leest Bitcoin en je besluit verder te lezen. Goede keuze, we laten je hier onze 3 strategieën zien die ons inmiddels RUIM 1.200% rendement heeft opgeleverd in de 3,5 jaar dat we bezig zijn en wij denken dat dit pas het begin is!

Even kort over de bitcoin:
Begin 2017 kwamen wij voor het eerst serieus in aanraking met crypto en hebben wij ons verdiept in de Bitcoin. Voor het geval je nog niets weet van Bitcoin: Bitcoin is een digitale munt waarmee je in principe gewoon kunt betalen net als je euro’s en die een bepaalde waarde heeft. Net als bijvoorbeeld goud. Die waarde wordt bepaald door de vraag en aanbod en daar wordt het zeer interessant. Er is namelijk maar een BEPERKT aanbod. Er kunnen maximaal 21 miljoen bitcoin worden “gevonden”. Inmiddels zijn er zo’n 18,6 miljoen gevonden en als de 21 miljoen bereikt is, STOPT de toevoer. Het aanbod zal dus sterk dalen, waardoor de prijs zal stijgen. Maar daarover later veel meer!

3 Strategieën om geld te verdienen met Bitcoin
In die 3,5 jaar dat wij met Bitcoin bezig zijn, hebben we een aantal eenvoudige, maar zeer doeltreffende strategieën bedacht en uitgevoerd. We zijn begonnen met letterlijk niets en hebben inmiddels een hele leuke rekening opgebouwd. Met vallen en opstaan en dat zal meteen je eerste keuze zijn?

Bitcoin verdienen zonder risicoStrategie 1: Gratis Bitcoins verdienen
Deze strategie is 100% veilig en een ideale start als je geen risico wilt lopen of als je geen eigen geld wilt of kunt investeren. Je kunt nog steeds leuk geld verdienen, maar hou rekening mee dat je opbrengst laag zal zijn!

+ GEEN inleg nodig, dus 100% veilig!
+ Geen risico om geld te verliezen!
– Rendement is laag tot zeer laag.
– Het duurt lang voordat je serieus geld verdient


Hoog risico maar ook kans op snel geldStrategie 2: Bets & Bitcoins
Deze strategie kan als opvolging van Strategie 1 zijn, zodra je wat (gratis) bitcoins verdient hebt, of kan als losstaande strategie werken. Let op, het risico is extreem hoog, de opbrengst en/of rendement daarentegen kan ook extreem hoog zijn!

+ Rendement kan heel hoog!
+ Kan perfect in combinatie met Strategie 1.
+ Door een betting element geeft het spanning (dit kan ook als negatief ervaren worden overigens)
– Werkt beter als je wat “speelgeld” investeert. Dus dan NIET gratis!
– Extreem HOOG risico


Rente op je bitcoinStrategie 3: Laat bitcoin zijn werk doen
Deze strategie gebruiken we inmiddels al 2 jaar en heeft ons het hoogste rendement gegeven met een (relatief) laag risico. Gratis is het niet, want deze strategie werkt het beste als je wat middelen hebt om te investeren.

+ Rendement kan heel hoog!
+ Relatief laag risico
– Je moet geduld hebben
– Werkt het beste met een investering (maar dat hoeft geen nadeel te zijn)