Is Free bitcoin veilig? Tijd voor een review en onze ervaring te delen.

gratis freebitco.in

Sinds 2017 houden wij ons bezig met de Bitcoin en lezen veel over de digitale munt van de toekomst, de technologie hierachter en natuurlijk ook wat deze toekomst zal brengen.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Eén van onze favoriete website is zonder twijfel deze gratis bitcoin site freebitcoin.

Wel meteen een dikke DISCLAIMER: Free bitcoin is in eerste instantie een site die gemaakt ik als soort casino achtige gok site. Zodra je je bitcoins hierop gezet hebt, wordt je “verleidt” om hiermee te gaan spelen op hun website. Zo kun je bijvoorbeeld een eenvoudig HI/LOW bet spel spelen, zo kun je wedden op sportuitslagen, kun je loten kopen voor een loterij, etc. Uiteraard wordt je tot niets verplicht en als je dat niet wilt, is er niets aan de hand.

Waarom vinden wij dit onze favoriete site?

Ten eerste kun je GRATIS bitcoins verdienen. Elk uur kun je meedoen aan een gratis free roll waar je tot maximaal 200 USD aan bitcoin kunt verdienen. Dit is absoluut 100% gratis en 100% risico vrij. Dit kost geen inleg, je koopt niets  en je wint altijd (een beetje).

Maar de echte kracht van Free bitcoin vinden wij dat ze RENTE geven op de bitcoins die je op hun site bewaard. En dat is een hele interessante optie. De rente is (slechts) 4,08%, maar daar hoef je niets voor te doen.

Persoonlijk zien wij de bitcoin als belegging voor een langere tijd, dus wij pakken die 4% rente graag mee. Als de koers van de bitcoin zelf in een jaar met 100% zou stijgen, dan stijgt de rente immers ook met 100% mee. Met andere woorden: Als we 1 BTC op onze wallet hebben staan, dan staat daar aan het einde van het jaar 1,04 BTC op de wallet. En als de koers van 20.000 naar 40.000 is gestegen, dan is die 1,04 BTC dus 2,08 X zo veel waard. Het is wat ons betreft dus echt een WIN-WIN situatie!

 

> Maak Hier Ook Jouw GRATIS Account aan bij FREEBITCOIN <<

Is FreebitCoin veilig?

Zonder twijfel 100%. Wij zijn als sinds 2017 actief bij freebitco.in en het bedrijf zelf bestaat al sinds 2013! Ze hebben maar liefst meer dan 40.000.000 gebruikers wereldwijd. Een bedrijf van zo’n enorme omvang kan het zich niet permitteren om niet veilig te werk te gaan.

We hebben regelmatig betalingen naar en van de site gehaald en dat gaat altijd zonder enige problemen en (afhankelijk van de drukte op de blockchain) supersnel.

Het enige risico is dat je wellicht in de verleiding kan worden gebracht om toch een gokje te wagen met één van de spellen die ze je aanbieden. Het kan natuurlijk lonen, er zijn genoeg mensen die hiermee hele bitcoins tegelijk hebben verdiend, maar… elke winnaar kent minstens 10 verliezers. Oppassen dus!