Hoe kom ik aan gratis Bitcoins?

Deze vraag kregen wij vaker van mensen die graag geld willen verdienen op Internet. En terecht, want met bitcoins kun je letterlijk geld verdienen. Waarom? Lees verder.

gratis-bitcoins-verdienenEven kort, Wat is een bitcoin? De bitcoin is een digitale munt en je kunt hiermee gewoon betalen, net als je met Euro’s of dollars kunt doen. Echter is het puur digitaal en kun je niet even bij de bank bitcoins pinnen zoals hiernaast. Deze afbeelding is dan ook puur fictief, immers zijn er geen echte, tastbare bitcoins. Maar het MEGA grote voordeel en … het antwoord waarom je met bitcoins geld kunt verdienen is dat de waarde van de bitcoins verandert. En wel in positieve zin.

Op 1 januari 2017 betaalde je ongeveer € 900 voor 1 Bitcoin. In datzelfde jaar steeg de waarde van 1 bitcoin naar RUIM € 15.000! Dat is dus een mega goede investering geweest! Wij denken (en zijn hier niet de enige in), dat de waarde van de bitcoin nog VEEL verder kan en zal gaan stijgen. Er gaan zelfs speculaties dat een enkele bitcoin $100.000 waard kan worden… Zeker gezien de recente ontwikkelingen (interesse van Paypal, Elon Musk en vele andere grote investeerders).

Hoe werkt het?

Veel mensen denken dat ze bitcoins per stuk moeten kopen en dus meteen diep in de buidel moeten tasten om “in de bitcoins” te zitten. Gelukkig hoeft dat niet. Sterker nog, de bitcoins werken in kleine waardes tot 0,00000001 (dit noem je een Satoshi ). Je kunt zelf aangeven hoeveel (delen van) bitcoins je wilt. Je kunt als je zelf ook bitcoins wilt kopen ook gewoon voor 10 of 20 euro een bitcoins (of dus deel ervan) kopen.

Maar Hoe kom ik aan (gratis) Bitcoins?

Er zijn een aantal manieren om aan Bitcoins te komen.

  • Allereerst en de meest eenvoudige manier:  Je kunt ze “gewoon” kopen, je ruilt als het ware een bedrag in Euro’s in voor bitcoins. Zelf koop ik en bewaar ik mijn bitcoins bij Bitmymoney. Je kunt hier gewoon een (klein) bedrag in euro’s inwisselen voor Bitcoins en zij bewaren deze bitcoins in je account. 100% veilig en vertrouwd. Mijn tip: koop voor een bedrag wat je kunt missen en laat het staan! Wordt een bitcoin inderdaad $100.000 waard? Dan is het misschien een mooi moment om uit te cashen ;-).
  • Je kunt bitcoins zelf minen. Bitcoins zijn (net als goud) goed verstopt en moeten gemijnd worden. Hier ga ik je niet meer vermoeien en raad ik absoluut niet (meer) aan. Voor een particulier is dit bijna niet meer te doen.
  • Nu wordt het interessant, want je kunt GRATIS aan Bitcoins (lees Satoshi) komen. En dat doe je door gebruik te maken van zogenoemde Bitcoin Fauchet websites. Ik ga je er meer over vertellen:

Gratis Bitcoins verdienen!

Bitcoin Fauchet websites dus. Via deze manier kun je Satoshi bij elkaar sprokkelen. Deze websites verdienen op hun beurt door advertenties, een klein percentage van uitbetalingen, etc. En ze waarderen jou, als “sprokkelaar” met gratis Satoshi’s.

>> Wij hebben 3 strategieën voor je. Welke kies jij? <<

En NEE, geen addertjes onder het gras, geen investeringen, geen risico, niet illegaals, etc! De gemiddelde opbrengst kan oplopen tot 500-800 Satoshi per uur, maar je hebt ook nog kans op bonussen. Zelf ben ik één van de gelukkigen die regelmatig een bonus pak en heb ik inmiddels mijn eerste “volledige” bitcoin al te pakken en heb ik reeds een rendement van ruim 1200% verdient in zo’n 3 jaar tijd. En ik ben nog lang niet klaar…

Dus wees ook slim en raap het geld op!

Volg hier ons stappenplan en we laten je precies zien hoe jij ook aan gratis bitcoins komt. Zonder verplichting, zonder risico!

Een andere waanzinnig mooie manier om geld te verdienen is in de NFT-wereld!

De NFT wereld is een compleet nieuwe manier om (snel) veel geld te kunnen verdienen. Als je alles wilt weten over de NFT wereld en hoe je hier mee kunt verdienen, klik hier!