Iedereen die een beetje iets snapt van geldzaken is op zoek naar een hoog rendement. Of in ieder geval een hoger rendement dan 0. Immers; stel dat je nu 100.000 euro cash zou hebben en dit in een kistje bewaren, dan zal diezelfde 100.000 euro over een paar jaar minder waard zijn. Dat komt uiteraard door de inflatie. En daarom moet je altijd op zoek gaan naar iets waar je rendement mee pakt. Sparen bij een bank was vroeger een uitstekende en veilige optie, maar helaas… die tijd is echt voorbij!

Aflossen of juist niet

Kijk, wij zijn absoluut geen advieskantoor en je moet helemaal zelf weten wat je met je geld doet, maar aflossen is in veel gevallen momenteel helemaal niet gunstig. De meeste mensen die momenteel een huis bezitten, hebben een historisch lage hypotheek, vaak onder de 2,5%. Omdat die rente zó laag is, is het niet moeilijk om een beter rendement dan die 2,5% te pakken. Even een zwart/witte rekensom: Stel dat je 4% rendement maakt (en hoe dat laat ik je zo zien) dan verdien je dus 4% op je “inleg”. Stel dat je deze inleg aflost op je huis, dan verdien je slechts 2,5%. Nogmaals, wij zijn GEEN advieskantoor en ga alsjeblieft naar een adviseur als je hier alles over wilt weten. Wij vertellen je hier echter hoe wij het de afgelopen paar jaar (met succes) gedaan hebben!

4% rendement is toch niet hoog?

Nee, 4% is voor beleggers een laag rendement. Maar, als je de achterliggende gedachte snapt, is deze veilige 4% een MONSTER rendement. Lees maar verder…

Wat wij op dit moment doen is echt supersimpel, maar extreem effectief. Ten eerste hebben we een account geopend op Freebitcoin. Dit is uiteraard gratis en betrouwbaar. Freebitcoin is geweldige site die als sinds 2012 bestaat en waar je ook gratis bitcoins kunt verdienen. Maar daar gaat het nu even niet om. Eén van de belangrijkste, en misschien zelfs wel dé belangrijkste reden dat wij hier zitten is omdat zij een RENTE geven van 4% op je bitcoins die je daar hebt staan. 4% lijkt weinig, maar let op:

Wij zijn gestart in 2017, vlak voor de mega hype en hebben toen onze Bitcoins voor een paar duizend euro per stuk kunnen oppikken. Vrij snel kwamen we Freebitcoin al tegen en winsten dat het laten GROEIEN van het AANTAL Bitcoins belangrijk zou worden. Natuurlijk is de waarde Bitcoin/Euro belangrijk, maar de focus lag meteen al op groeien van je bitcoin. En hoe mooi is het als je 4% rendement krijgt op de GROEI van je Bitcoin.

Freebitcoin betaalt je elke dag (!) 0,0109589% uit, dus je kunt per dag je balans zien groeien. Wij hebben eigenlijk vanaf dag 1 onze bitcoins op Freebitcoin gezet, spelen af en toe een bonus, etc,  maar laten onze balans vooral groeien.

Eventueel: Via BitmyMoney kun je maandelijks een inleg doen. Doen wij ook en 1x in de zoveel maanden storten wij deze bitcoins door naar ons Freebitcoin account. Op deze manier groeit ons vermogen in Bitcoin, we krijgen dus steeds meer bitcoins in bezit.

Eind 2017 hadden we dus meer bitcoins in onze wallet, dan dat we deze erop gestort hadden. En ja, ook wij baalden natuurlijk van die enorme waardedaling begin 2018. Maar… daar GAAT GING HET ONS NIET OM (!!). En dát moet je snappen. Denk NU (nog) niet terug in euro’s of dollars. Denk in Bitcoin. Heel 2018, 2019 en 2020 hebben we eigenlijk niet veel naar onze bitcoins of ons account omgekeken. We stortte maandelijks een klein bedrag naar ons bitmymoney account en vervolgens naar ons freebitcoin account. Voordeel van deze manier van maandelijks kopen, is dat de prijs op lange termijn zeer gunstig is.

Eind 2020 is onze “rente op rente” inmiddels goed voor een waardevermeerdering van 12% op onze eerste storting. Middels bonussen  hebben we hier overigens 15,7% weten te maken. De euro of dollar waarde is natuurlijk ook erg veranderlijk. Maar op dit moment van schrijven staat de Bitcoin op ruim 11.000 euro. Onze aankoop was rond de 5.500 per stuk. Dus PER BITCOIN hebben wij  momenteel 6.363 euro winst en dat is een rendement van ruim 115%. En… wij denken dat de Bitcoin nog lang niet klaar is met groeien. Zeker nu bijvoorbeeld PayPal ook mee gaat doen.

Rekenvoorbeeldje van onze gedachte

Stel dat de Bitcoin in 2023 naar 50.000 euro zal stijgen en stel dat je voor het gemak voor deze berekening geen maandelijkse inleg doet. En stel dat je dit in 2020 leest. Dan is je inleg 11.000 euro (waarde bitcoin nu). Je pakt over 3 jaar rente (op rente), dus dan is je bitcoin over 3 jaar gestegen naar 1,125 bitcoin. Maar… de eurowaarde is ook gestegen. Die inleg van 11.000 nu is dan over 3 jaar 1,125 * 50.000 = € 56.250. en dát is een Rendement van 511%

Maar wat als die bitcoin geen 50.000 waard wordt?

Ik weet wat je denkt… Wát als die bitcoin niet naar 50.000 stijgt? Natuurlijk, het is en blijft een risico, maar kijkend naar de ontwikkeling, het verleden en de toekomst dan schat ik persoonlijk in dat die 50.000 echt gaat komen. En wellicht als bitcoin de 50.000 aantikt, dat de 100.000 ook zal komen. Je moet alleen geduld hebben, ga dus geen geld gebruiken die je morgen of volgende maand nodig hebt. Want wat er eind 2017 gebeurde, zal nog wel een keer gebeuren. Al denk ik dat de boel allemaal wat stabieler is geworden.

Onthoud, goud blijft gevonden worden. Geld blijft maar worden bijgedrukt. Deze twee “opties” worden dus minder en minder waard. Immers, als er veel van iets is, wordt de waarde minder. Er zijn niet meer Bitcoin dan dat er zijn. En die worden ook niet bijgemaakt. Dus… de waarde wordt vanzelf meer….

 

Mocht je ook profiteren, ga simpelweg naar freebitcoin, open je gratis account en stort je BTC hierheen. Daarna… sit back en relax!