Dit is strategie 3. Onze favoriete manier om makkelijk geld te verdienen! Dit is eigenlijk onze meest winstgevende manier, hij is alleen wat saai. Je hoeft namelijk (bijna) niets te doen! Het enige wat je nodig hebt is een startkapitaal(tje). Hoe meer je te besteden hebt, hoe meer je kunt verdienen. Wij gebruiken deze methode al sinds 2017 en hebben in al die jaren al leuk verdiend. Deze methode is 100% veilig, geen addertjes, scam, oplichting of rare praktijken! Klaar voor? Komt het stappenplan:

STAP 1:

Maak een GRATIS account aan bij op deze site (freebitcoin) en kom dan terug om hier om verder te lezen… (even je mailadres, een wachwoord opgeven en zeggen dat je geen robot bent en je bent klaar).

<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>

STAP 2:

Nu je een account hebt moet je bitcoins op deze site zetten. Je kunt dit direct doen door op “deposit” te klikken en dan “buy bitcoins”, maar zelf raden wij BitmyMoney aan, dat is een prettige (Nederlandse) broker waar je eenvoudig met iDeal Bitcoins kunt inwisselen. Je moet dan alleen nog even je bitcoins naar de site overmaken, maar dat is heel simpel:

Ga naar BitmyMoney, open een account en druk op KOOP. Nu kun je aangeven voor hoeveel euro jij Bitcoin wilt wisselen. Voor deze strategie moet je MINIMAAL 0,00035 BTC hebben (eigenlijk iets minder, maar het overmaken kost je ook een klein beetje). Als dit gelukt is moet je je bitcoin van je BitmyMoney rekening nog overmaken naar je freebitcoin account.

Ga simpelweg naar je freebitcoin account en log in en klik op DEPOSIT. Daar staat jouw eigen Bitcoinwallet adres. Een reeks van cijfers en letters. Kopieer dit adres en ga vervolgens weer naar je BitmyMoney account. Selecteer Bitcoin, druk op VERSTUUR  en selecteer Verstuur naar een Bitcoin adres. Plak nu het freebitcoin adres in de adresbalk en kies je bedrag. Sinds eind 2020 is de regulering wat strenger geworden en moet je bij BitmyMoney aantonen dat dit jouw eigen rekening is. Op de site van BitmyMoney staat precies hoe je dat moet doen. Het duurt iets langer, maar je weet wel dat alles veilig gebeurt.

Als alles gelukt is, zullen je bitcoins vrij snel overgemaakt zijn van je BitmyMoney wallet naar je Freebitcoin wallet en ben je klaar voor de echte strategie. De tijd hoelang je bitcoins van de ene naar de andere wallet zijn overgeheveld kan enorm variëren. Soms is het binnen 3 minuten geregeld. Een andere keer kan het uren duren. Het ligt aan de drukte op de digitale snelweg!

STAP 3:

Klaar! Als je minimaal 0,0003 BTC in je wallet hebt staan krijg je namelijk iets meer dan 4% rente per jaar. En die rente krijg je ELKE DAG bijgeschreven (je ontvangt elke dag 0,0109589% rente)

Nu hoor ik je misschien denken, 4% is niet veel en als ik het beleg of investeer kan ik een veel hoger rendement halen. Tuurlijk, dat is ook zo, maar zelf geloof ik heel erg in een stijgende bitcoin koers! In 2017 ben ik ingestapt en heb onder andere via de risicovolle strategie 2 vrij snel mijn eerste bitcoin verdiend (mijn inleg is in totaal zo’n 350 euro geweest)! Natuurlijk, heb ik wat mazzel gehad, want ten tijde van mijn begin kocht ik voor die 350 euro ongeveer 0,3 BTC. Maar al vrij snel heb ik daar (iets meer dan) 1 BTC van kunnen maken.

Later heb ik bijgekocht, er weer wat af gehaald. Weer bijgekocht. Een deel laten staan, etc. Maar stel… Stel dat ik niets had gedaan en ik dus alleen die ene BTC uit 2017 op de site had laten staan.

4% rente per jaar, zou betekenen dat ik na 3,5 jaar (het is nu begin 2021) 0,140 BTC aan rente had gehad. Dus in totaal 1,14 BTC. Dat lijkt niet veel, maar als ik dat vandaag de dag zou verkopen (4 februari 2021, koers rond de € 30.000), dan zou ik hier € 34.200,- voor krijgen. Als ik dat dan weer bekijk t.o.v. mijn 350 euro investering, dan is dat 9.771 % rendement. Deel dat weer door 3,5 jaar, dan kom ik op 2.791% rendement per jaar

BIJNA 3.000% RENDEMENT per jaar !!

Kan ik ook 3000% rendement per jaar verdienen?

Ok, bovenstaande berekening is natuurlijk extreem en ik weet ook wel dat dit wel heel erg zwart/wit is. Maar zo is het ongeveer wel gelopen. Op dit moment heb ik nog altijd een mooi aantal BTC op mijn account staan en die laat ik staan ook.

Niemand kan in de toekomst kijken, maar gezien het feit dat veel grote partijen nu ook de waarde van Bitcoin zien en dit min of meer hetzelfde wordt beschouwd als goud (wat toch wel tegenvalt qua koers) denk ik dat dit echt nog een stuk omhoog zal gaan. Voorzichtige berekening laten zien dat de koers in 2023 tussen de 50.000 en 75.000 euro kan zitten!

Als je nu in zou stappen en voor 1.000 euro investeert dan kun je met de huidige koers (€ 30.000) 0.0333 BTC kopen. Laat dat 2 jaar staan, dan is dit door de 4% rente per jaar 0.0360 BTC geworden. Als de koers dan daadwerkelijk is gestegen tot (laten we zeggen) € 60.000 dan is de waarde over 2 jaar € 2.161. Dat is dus 216%, oftewel 108% RENDEMENT PER JAAR.

Wat als de bitcoin niet stijgt?

Eigenlijk is dat het enige risico wat je hebt. De Bitcoin stijgt niet in waarde. Persoonlijk zie ik Bitcoin als een lange termijn investering. Toen eind 2017 de hele boel in elkaar klapte en van de top destijds (16.000) zakte tot 4.500 euro heb ik niets gedaan. Gewoon afwachten… Geduld is een goede zaak. Ik denk dat de koers van 30.000 ook zal schommelen. Misschien zakken we terug naar 20.000 euro (mooi instapmoment). Maar voor de langere termijn zal de stijging eigenlijk onoverkoombaar zijn als je het mij vraagt.

<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>

Disclaimer: Wij zijn absoluut GEEN adviseur en schrijven op persoonlijke titel. Beleggen in crypto brengt risico met zich mee, je kunt (een deel van) je inleg verliezen. Speel nooit met geld wat je niet kunt missen! Laat je adviseren door een professional.