Dit is het stappenplan wat ik volg om GRATIS bitcoins te verzamelen! En NEE, geen addertjes onder het gras, geen investeringen, geen risico, niet illegaals, etc! De gemiddelde opbrengst kan oplopen tot enkele honderden Satoshi per uur, maar je hebt ook nog kans op bonussen tot 200 USD per uur!

STAP 1:

Maak een GRATIS account aan bij op deze site (freebitcoin) en kom dan terug om hier om verder te lezen… (even je mailadres, een wachtwoord opgeven en zeggen dat je geen robot bent en je bent klaar).

<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>

STAP 2:

Log in op jouw eigen account en scroll iets naar onder. Je ziet nu een button staan met daarop de tekst “ROLL”. Klik daarop (je moet misschien even bewijzen dat je geen robot bent) en het de teller gaat draaien en geeft een getal tussen de 0 en 10000. GEFELICITEERD! Je hebt je eerste Bitcoins verdient (lees, eerste Satoshi). 99 van de 100 keer zal het gedraaide getal lager zijn dan 9885, wat je recht geeft op een tiental Satoshi. Je kunt overigens geluk hebben en tot 200 USD aan Bitcoin pakken…. (mij is het nog niet gelukt, maar goed… het kan)

ELK UUR kun je opnieuw op ROLL klikken en worden er minimaal een aantal Satoshi toegevoegd aan je account. Doe dit ook zo vaak als je kunt (** TIP ** DOWNLOAD de Freebitcoin app op je telefoon! Je krijgt een melding wanneer je weer een freeroll kunt doen!). Een aantal Satoshi per keer schiet niet heel erg op, dus we gaan even wat bonus verdienen! Het klinkt allemaal ingewikkeld, is het absoluut niet:

STAP 3:

Ten tijde van het schrijven van deze tekst was de standaard  waarde 28 Satoshi per draai. Maar dit aantal is sterk afhankelijk van de actuele waarde van de bitcoin! In mijn voorbeeld, zoals je hieronder ziet, is het mogelijk om tot 570 Satoshi per uur verdienen. gratis satoshi en bitcoin verdienen

En dan wordt het natuurlijk al een stuk leuker. Aangezien je nu nog niet veel in je account hebt staan, waarschijnlijk 28 Satoshi is het nu tijd om die bonus te gaan verdienen.

Hoe verdien je de bonus?

Ok, het klinkt gek wat ik nu ga zeggen, maar je moet nu je Satoshi’s inzetten en waarschijnlijk ga je ze allemaal verliezen. Let op, dat geeft niets, want over een uur krijg je weer nieuwe! Maar… het gaat je wel wat opleveren, want zoals je hierboven ziet moet die 10,9745% helemaal oplopen tot 100%. Dan VERDUBBELD namelijk je aantal Satoshi’s per uur.

Daarna ga je weer al je Satoshi’s inzetten en proberen zo snel mogelijk je bonus vrij te spelen. Dit doe je totdat je alles vrijgespeeld heb en je zit op het maximale van 570 Satoshi per uur. (overigens… dit getal KAN en ZAL anders zijn, omdat dit afhankelijk is van de daadwerkelijke bitcoin prijs!)

Ok, hoe werkt het: Klik bovenin je account op MULTIPLY BTC en daar zie je een heel eenvoudig “gokspel” (niet schrikken nu…). Het spel werkt heel makkelijk: Je kunt raden of de teller HOOG (hi) of LAAG (low) komt, waarbij bij een normale bet HI alles boven de 5250 is en alles onder de 4750. De oplettende lezer ziet dat er een marge is van 500. Dit is de “winst” van de website en daarom raadt ik je aan om ONDER dit artikel ook even goed te lezen wat ik van het Multiply BTC spel vind…

Zorg dat je de komende tijd ZOVEEL MOGELIJK dit spelletje gaat spelen. JA !!!! Je zal op een gegeven moment AL je Satoshi’s weer kwijt raken. Geen nood. Binnen het uur, mag je weer rollen en krijg je weer nieuwe punten. Het doel is nu niet Satoshi’s te verdienen, het doel is de bonus vrij te spelen en zodoende per uur meer te verdienen.

Mijn tip: Stel je systeem in op AUTOBET en wel als volgt (zie ook screenshot hieronder). Klik op AUTOBET. Zet de basebet op 0.00000003 (dus verander de 1 in een 3). Zet de Bet ODDS op 2.67. Nu druk je op START AUTO-BET en het spel zal lopen. Je zal nu enkele Satoshi winnen en zeker ook verliezen. GEEN PANIEK !!! Speel gewoon door, totdat je waarschijnlijk geen balans meer hebt.

Maar, kijk dan weer eens op de hoofdpagina en je zal zien dat het percentage opgelopen is, misschien zelfs over de 100% is en klaar is voor de volgende bonus! Herhaal deze stappen totdat de complete bonus gewonnen is. Dit kan even duren voordat je volledige bonus vrijgespeeld is. Dit hangt natuurlijk ook af of je een geluksvogel bent en je meer wint, dan dat je verliest en dus langer kunt spelen voordat je balans weer 0 is en moeten wachten op de freeroll.

REWARDS PUNTEN
Goed, stap 1 is dus eigenlijk je bonus. Die moet je zo snel mogelijk vrij spelen, want dat levert je ELKE UUR/ELKE ROLL extra coins op. Maar door het spelen van het Multiply BTC spel verdien je ook nog eens REWARD punten! Deze kun je later weer gebruiken om EXTRA bonus te “kopen”. Een win-win situatie dus.

Klik boven in het menu op REWARDS. Je ziet hier je aantal punten staat. Zal niet heel veel zijn nog (je krijgt 2 punten voor elke roll en 1 punt voor elke 500 Satoshi die je speelt met HI/LOW). 

Nu zie je meer dingen die je met je REWARD punten kunt kopen en ik raad je aan om ze te gebruiken voor de FREE BTC BONUS. Je kunt namelijk als je al 32 punten hebt, deze bonus “kopen”. Persoonlijk zou ik doorsparen als ik jou was. De bonus gaat namelijk alleen over het basisbedrag van de 28 Satoshi. 10% klinkt leuk, maar het zijn maar 2 Satoshi (want het wordt naar beneden afgerond). Doorsparen tot 100% of misschien zelfs 1000% levert het meeste op.

Je kunt overigens ook je rewards punten uitbetalen maar dat moet je wel even doorsparen, tot 100.000 punten.

MULTIPLY BTC SPEL

Let op, het Multiply BTC kan heel leuk zijn en ik weet dat er veel lezers zijn die best regelmatig winnen met het spel. Zeker met de instellingen die ik je hierboven gegeven hebt. MAAAAAAARRRRR …. Het spel is zo gemaakt dat het huis, lees Freebitcoin op lange termijn ALTIJD de winnaar is. Je zal zeker niet de eerste zijn die na een paar goede ronde’s zijn bets gaat verhogen en uiteindelijk AL zijn gratis verdiende bitcoins verliest !!

Let dus op, speel dit niet te lang en te vaak en hou de bets laag. Als je hierboven besproken freerollbonus vrijgespeeld is, moet je zo min mogelijk gaan betten.  Natuurlijk kan je snel veel Satoshi’s verdienen, maar (en ik spreek uit ervaring :-(…) je kunt al zo veel verliezen. Het is vooral en alleen goed voor je reward punten!

Wil je hier echter wel mee verder, dan zit je eigenlijk al in strategie 2, gokken met je bitcoins.

BONUS STAP 4:

De allerbeste stap die je kan maken is zorgen dat je rente gaat krijgen in je account. Deze rente is misschien niet hoog (4%), maar het RENDEMENT is zeer aantrekkelijk, áls je de achterliggende gedachte tenminste begrijp.

Succes ermee!!

<< KLIK HIER OM OOK GRATIS BITCOINS TE VERDIENEN >>