Haal meer uit je Freebitcoin account

gratis freebitco.in

Eén van onze favoriete website is zonder twijfel deze gratis bitcoin site freebitcoin. Elke uur kun je hier door één druk op de knop Satoshi’s kunt verdienen (Satoshi is 0,00000001 Bitcoin). Ok, als je je aanmeldt verdien je slechts een handvol Satoshi en tenzij de bitcoin koers naar € 1.000.000 schiet, is dit natuurlijk totaal niet rendabel.

** TIP ** DOWNLOAD de Freebitcoin app! Je krijgt een melding wanneer je weer een freeroll kunt doen!

Maar… neem enkele stappen en verdien sneller je GRATIS bitcoins bij elkaar. En ja… 100% GRATIS. Het enige wat het kost is een beetje tijd.

Allereerst: Meld je aan bij Freebitcoin en log in in je account. Uiteraard roll je eerst als je dat kan en klik nu bovenin op REWARDS. Scroll nu iets naar beneden totdat je de blauwe buttons ziet en klik nu op FREE BTC BONUS. Hier zit je eerste winst namelijk, zorg ervoor dat je reward punten hebt en deze kun je inwisselen voor een bonus die oploopt van 10 tot en met 1000%. Dat betekent dat je voor elke ROLL je dus meteen 10 – 1000% extra kunt verdienen. Deze reward punten krijg je door op ROLL te klikken (1x per uur) = 2 punten en je krijgt 1 punt voor elke 500 Satoshi die je “speelt”.

Spelen met het hi-low game?

Zelf heb ik ontdekt dat het spelen van dit spel NIET lucratief is. Sterker nog… het kost je munten. Maar… als je net begint met je Freebitcoin avontuur kan het leuk zijn om wat te proberen en kan het zeker geen kwaad. Zeker niet omdat je er ook weer rewardpunten mee kunt verdienen.

Bonus van 532 Satoshi

532 Bitcoin bonus

Zelf heb ik binnen 2 dagen een BONUS van maar liefst 0,00000532 EXTRA te pakken (*). Dat betekent dat ik ELK uur 532 Satoshi extra pak. Zelf heb ik dit gedaan door 0,005 Bitcoin (ongeveer 35 euro) op mijn account te storten en ik heb daar Lotto tickets van gekocht. Dit resulteerde in deze bonus die onbeperkt is.

Uiteraard zet ik regelmatig mijn rewardpunten in voor extra bonus en zo kan ik in enkele uren snel, heel snel GRATIS bitcoins verdienen.

(*) Het aantal Satoshi wat je ontvangt is sterk afhankelijk van de Bitcoin koers. Hoe hoger deze is, des te minder je krijgt.

Dus toch niet gratis!?

Ok, mij heeft dit “35 euro” gekost, maar die 35 euro ben ik zeker niet kwijt. Ze staan in mijn account en hiermee heb ik niet alleen een extra bonus verdient, ik krijg ook nog eens RENTE over mijn gespaarde bitcoins. Een win-win situatie als je het mij vraagt… Dus, stap 2: Zet indien mogelijk wat bitcoin (minimaal 0,0003) op je account. (Bitcoins koop ik via Bitmymoney)

> Maak Hier Ook Jouw GRATIS Account aan bij FREEBITCOIN <<

Is FreebitCoin veilig?

Ik ben al enige tijd actief op het platform en heb inmiddels met een minimale investering (lees, het geld staat op een ander account en niet op mijn bankrekening, maar ben het niet kwijt…) van in totaal 350 euro een volledige BTC verdient! Eén Bitcoin (and counting). Even voor de duidelijkheid. Een bitcoin is op dit moment (2017) momenteel ruim € 6.000 waard. Niet slecht toch? En ik, ik wacht nog even met mijn Bitcoins verkopen, want ik zie nog wel wat groei…. Het uitbetalen van FreeBitcoin naar mijn Bitmymoney account ging snel, vlekkeloos en zonder problemen. Oh… en ZONDER FEE! Dus echt 100% profit…