Rente op je bitcoins is dubbel geld verdienen

rente op je bitcoins verdienen

Een belegger of ondernemer is altijd op zoek naar een manier om zijn geld meer waard te laten worden. Een belegger zal zoeken naar een goed bedrijf of product om zijn geld in te investeren (Bitcoins misschien :-)). Maar ga je voor zekerheid dan zet je (normaal gesproken) je geld op de bank en kreeg je daar lekker rente voor.

Momenteel is een bank niet echt meer een uitvlucht. Áls je al rente krijgt, is het waarschijnlijk slechts minder dan 1%. Wij geloven persoonlijk in de toekomst van de bitcoin. Wij denken dat de bitcoin nog verder zal stijgen. Met de gedachte dat de bitcoin nog zeker omhoog zal gaan, wordt je geinvesteerde geld dus als meer waard. Maar wat als je RENTE krijgt op je bitcoin…

Ruim 4% rente op je bitcoin

Zoals je misschien al hebt gelezen op deze website, kun je gratis bitcoins verdienen. Maar wat als je over je bitcoins ook nog eens (ruim) 4% rente kan pakken. Dan kan het echt interessant worden. ZEKER als je, net als ons, overtuigd bent dat de koers van de bitcoin nog zal stijgen.

Liever even een rekenvoorbeeld?

Stel je hebt nu 1 bitcoin. De huidige waarde ligt rond de € 6.000. Je krijgt een jaarlijkse rente van 4%. Dus over 1 jaar heb je 1,04 BTC. Stel je laat je Bitcoin 5 jaar staan en de koers blijft ongewijzigd. Het rekensommetje wordt dan:

Start waarde: 1 BTC
Na jaar 1: 1,04 BTC
Na jaar 2: 1,04 + 4% = 1,081 BTC
Na jaar 3: 1,081 + 4% = 1,125 BTC
Na jaar 4: 1,125 + 4% = 1,170 BTC
Na 5 jaar: 1,170 + 4% = 1,217 BTC

Stel, de bitcoin blijft in al die jaren ongewijzigd. Je zou dan dus starten met € 6.000 en na 5 jaar zou dit € 7.302 zijn. Een gratis winst van € 1.302.
Maar… nu gaat de koers van bitcoin ook nog eens omhoog en (laten we het nog bescheiden houden), de koers gaat naar € 15.000. Dan is je bitcoin ineens € 18.255 waard.

Een gratis winst van € 3.255. En dan hebben we het nog bescheiden gehouden!

Wil jij ook rente op je bitcoin ontvangen?

Maak vandaag nog een account aan op Freebitcoin. Je kunt er dagelijks GRATIS bitcoins mee sparen, of je kunt er gewoon de rente én de koers zijn werk laten doen. Het enige wat je hoeft te doen is te zorgen dat je account minimaal 0.0003 BTC is (dat is met de huidige koers slechts € 1,80).

>> Maak Hier Ook Jouw GRATIS Account aan bij FREEBITCOIN <<