Dit is strategie 2. Een hele risicovolle manier, maar het kan erg snel gaan om gratis veel bitcoin (Satoshi) te verdienen. Je moet wel wat investeren of je moet vanuit Strategie 1 al wat gratis Satoshi hebben verdiend. Let op, hoe meer “speelgeld” je tot je beschikking hebt, hoe beter het is en hoe langer je dit vol kunt houden.

STAP 1:

Maak een GRATIS account aan bij op deze site (freebitcoin) en kom dan terug om hier om verder te lezen… (even je mailadres, een wachwoord opgeven en zeggen dat je geen robot bent en je bent klaar).

<< KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN >>

STAP 2:

Nu je een account hebt is het verstandig om een (klein) startkapitaal te investeren. Zelf raden wij BitmyMoney aan, dat is een prettige (Nederlandse) broker waar je eenvoudig met iDeal Bitcoins kunt inwisselen.

Ga naar BitmyMoney, open een account en druk op KOOP. Nu kun je aangeven voor hoeveel euro jij Bitcoin wilt wisselen. Let op, dit is een risicovolle strategie, dus beperk het en wissel alleen wat je kunt missen. Als dit gelukt is moet je je bitcoin van je BitmyMoney rekening nog overmaken naar je freebitcoin account.

Ga simpelweg naar je freebitcoin account en log in en klik op DEPOSIT. Daar staat jouw eigen Bitcoinwallet adres. Een reeks van cijfers en letters. Kopieer dit adres en ga vervolgens weer naar je BitmyMoney account. Selecteer Bitcoin, druk op VERSTUUR  en selecteer Verstuur naar een Bitcoin adres. Plak nu het freebitcoin adres in de adresbalk en kies je bedrag. Sinds eind 2020 is de regulering wat strenger geworden en moet je bij BitmyMoney aantonen dat dit jouw eigen rekening is. Op de site van BitmyMoney staat precies hoe je dat moet doen. Het duurt iets langer, maar je weet wel dat alles veilig gebeurt.

Als alles gelukt is, zullen je bitcoins vrij snel overgemaakt zijn van je BitmyMoney wallet naar je Freebitcoin wallet en ben je klaar voor de echte strategie. De tijd hoelang je bitcoins van de ene naar de andere wallet zijn overgeheveld kan enorm variëren. Soms is het binnen 3 minuten geregeld. Een andere keer kan het uren duren. Het ligt aan de drukte op de digitale snelweg!

STAP 3:

Er zijn een aantal manieren om je Bitcoins nu te vermenigvuldigen als je ze eenmaal op freebitcoin hebt staan.

  • Betting
  • Lottery
  • Multiplying BTC

Betting: Hiermee kun je een weddenschap afsluiten op diverse dingen. Denk aan sportuitslagen, standen van crypto en populaire aandelen en noem maar op. Dit spreekt vrij voor zich. Als jij bij een sportuitslag denkt dat ploeg A zal winnen of dat de Bitcoin einde van de maand op een bepaalde stand eindigt, kun je daarop een weddenschap plaatsen. Het kan heel lucratief zijn. Hoe eerder je je bet maakt, des te hoger is je verdiensten als je wint.

Lottery: Zelf doen we hier niet veel mee, we hebben hier immers geen invloed op. Maar als je wilt kun je (extra) loten kopen en hopen dat je een leuke prijs wint. Elke week is er een trekking en de winnaar krijgt er meestal wel een paar duizend euro aan bitcoin in zijn account.

Multiply BTC: Persoonlijk vinden we dit het leukste, maar ook meteen het allergevaarlijkste onderdeel van deze gehele website. Met deze methode kan (en zal) je ook veel bitcoins verliezen. Als je het echter een beetje slim aanpakt en niet te hebberig wilt zijn, zal je merken dat het wel kan lukken om snel veel te winnen!

Het spel zelf is supersimpel! Er is een teller en dit geeft een willekeurig getal tussen de 1 en de 10.000. Jij moet wedden (gokken) of het getal een HI (hoog) of een LOW (laag) getal is. Waarbij bij de standaard bet elk getal tussen 1 en 4750 LOW is en elk getal tussen 5250 en 10000 hoog is. Je ziet dat er een klein GAP tussen zit, dat is de winst voor het huis. De oplettende lezer zal dus wel meteen zien dat je op lange termijn NOOIT kunt winnen! Maar het is net als in het casino, als je gelukt hebt (en slim inzet) kun je wel degelijk het voordeel naar jou toe halen.

Methode 1

Wij spelen eigenlijk altijd met 2 verschillende methoden die we afwisselen. In de video hieronder zie je methode 1. Met deze methode doen we een manual bet van 1 Satoshi. We betten op HI (or LOW, dat maakt niet uit) en drukken achter elkaar op BET en kijken naar de uitkomst. Als we zien dat we 4 of 5 x op een rij WINST of VERLIES hebben, dan gaan we onze bet flink verhogen. We zetten dan (bijvoorbeeld) 1.000 Satoshi in en kiezen tegengesteld wat er zojuist 4 of 5x gevallen is (dus stel er is 5x een hoog nummer achter elkaar geweest, dan gaan we voor LOW). Valt er nu inderdaad een goed nummer, dan zetten we de bet weer op 1 en beginnen opnieuw. Valt er nog een keer een fout nummer, dan verdubbelen we de inzetten blijven verdubbelen tot het goed valt. Hoe meer geld je op je account hebt staan, des te hoger je verhoogde bet. Dus in plaats van 1.000 Satoshi, maak je er 100.000 van. Let op, het komt vaker voor dat je wel 5x moet verdubbelen! Pas dus op dat je echt voldoende balans hebt, anders raak je alles kwijt. Wij raden ook aan om deze methode maar een paar keer per sessie te doen. Eventueel kun je 2 of 3 sessies per dag doen.

Methode 2

De tweede methode die we ook vaak toepassen is de autobet methode. Het duurt iets langer om eenzelfde hoeveelheid satoshi te verdienen als de vorige methode, maar we vinden hem wel iets veiliger. Het idee is heel simpel: We stellen een autobet in, waarbij de computer zelf elke keer een bet doet. Het mooie van freebitcoin is dat je veel zaken aan kunt passen naar je eigen wensen. We gebruiken hier een bekend principe uit de gokwereld, het Martingale principe. Dit houdt in dat wanneer je een bet maakt en je verliest, dat je je inzet verdubbeld. Net zolang totdat je wint, dan ga je weer naar de basisbet. Dit kun je heel makkelijk instellen: Eerst selecteer je je basisbet. Laat de odds op 2 staan. Geef aan of je HI, LOW of om en om wilt. Stel een PROFIT en LOSS in. In deze video hebben we geen LOSS ingezet omdat we vrij laag spelen, maar we raden het wel aan. Je zal niet de eerste zijn die zijn volledige bankroll verspeeld!

Kies vervolgens bij het tabblad ON LOSE dat je de bet increased met 100% (dubbelen). Vergeet niet de “DO NOT REFRESH” button aan te vinken als je ook met de freeroll meedoet. Het is ons wel eens gebeurt dat het systeem stopte omdat er een freeroll was, net toen we een paar keer fout zaten. Zonde van deze verliezen. Nu klik je op START AUTOBET en kun je … (koffie drinken, de auto wassen, etc).

DISCLAIMER:

WAARSCHUWING: Uiteraard een hele dikke vette disclaimer. Bovenstaande methodes zijn gevaarlijk en hebben een heel hoog risico om je gespaarde bitcoins kwijt te raken. Het feit dat je niet oneindig kunt dubbelen kan er voor zorgen dat je een keer gaat verliezen. Ook ons is het helaas overkomen dat we alles kwijt zijn. SPEEL OP EIGEN RISICO en speel alleen met geld wat je kan missen. 

Speel ook niet te lang en wordt niet te hebberig. Als je een flink bedrag gewonnen hebt, stop dan voor die dag en ga de volgende dag verder. Als je een flink bedrag gewonnen hebt, stort je bitcoin weer terug naar je bitmymoney account om uit te cashen.

ALS JE FLINK VERDIEND HEBT IS DIT DE VOLGENDE STAP:

Ok, stel dat je je flink verdiend hebt aan het spelen, dan is het wellicht slim om te stoppen met het riskeren om alles te verliezen en over te stappen op onze 3e en meest veilige strategie: Laat de Bitcoin zijn werk doen.

<< STRATEGIE 3: LAAT BITCOIN ZELF HET WERK DOEN >>